Loading...
Werkplaats 2017-05-05T14:01:12+00:00

Wij kunnen de volgende diensten aanbieden.

ALGEMEEN
Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats met deskundig personeel, tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen – daarom komen er ook steeds meer klanten naar ons toe. Onze specialisten vinden uw veiligheid een ernstige zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Dit zijn niet alleen auto’s van een bepaald merk. Bij garage EMR worden namelijk alle merken en typen personenauto’s onderhouden.


GARANTIE

Auto’s die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

WERKZAAMHEDEN
Alle werkzaamheden worden in eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid en vindingrijkheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij EMR zeer goed. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

APK: Algemene periodieke keuring
Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

APK herkeuring
De eerste APK herkeuring is bij ons altijd GRATIS. Hier zitten verder geen voorwaarden aan verbonden. U hoeft de auto niet bij ons te laten repareren, en de auto hoeft niet bij ons gekocht te zijn. U kunt binnen 2 weken na keuring terug komen voor een gratis herkeuring.

Grote beurt
Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de fabrieksnormen van de auto alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

Kleine beurt
Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

Reparatie
De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Airco onderhoud
Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Diagnose stellen
Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meestee gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten
Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.