Loading...
Wintercheck 2017-05-05T13:52:05+00:00

Waarom de Wintercheck?

Maak uw auto winterklaar met de mijngarage wintercheck. Uw auto wordt op 23 belangrijke punten nagekeken: van accu, vloeistofniveau tot aan het bandenprofiel. Zo gaat u veilig de winter in.

Uw auto winterklaar met de wintercheck
De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou.

Met de wintercheck van EMR wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten wintercheck
EMR biedt u een gegarandeerde prijs voor de wintercheck.
De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent.

Uw auto heeft extra te lijden in de winter. Niet alleen vanwege de vrieskou. Maar bijvoorbeeld ook vanwege het strooizout, waardoor uw auto eerder gaat roesten.

De kou veroorzaakt vaak problemen met de accu, zodat de motor niet of slecht start. Ook hebben banden met minder profiel bij opvriezend water slechter grip op de weg. Om dit voor te zijn, doet u de wintercheck.