Werkplaats

 

Werkplaats

Werkplaats

WERKZAAMHEDEN
Alle werkzaamheden worden in eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid en vindingrijkheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij EMR zeer goed. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

 

APK: Algemene periodieke keuring
Bij deze wettelijke keuring controleren wij het volledige voertuig. Op basis van deze controle maken wij voor u een nieuw APK rapport. Dit rapport is het bewijs van keuring. U kunt twee maanden voor de vervaldatum de APK uitvoeren, zonder dat de vervaldatum voor het jaar daarop aangepast wordt.

Uitlijnen
Heeft je auto de neiging om naar rechts of links te trekken? Dan is de kans groot dat de auto moet worden uitgelijnd. De wielen staan dan niet in de juiste stand ten opzichte van je auto.
Bij het uitlijnen van je auto wordt de stand van de wielen gecontroleerd en voor een optimale wegligging weer in de juiste positie afgesteld.

Grote beurt
Bij een grote beurt nemen wij uw auto goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de fabrieksnormen van de auto alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

Kleine beurt
Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw auto aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een service gerichte beurt.

 

Reparatie
De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in, en geven u een eerlijk advies.

Airco onderhoud
Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom minimaal één keer per 2 jaar uw airco reinigen en onderhouden.

Diagnose stellen
Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meestee gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

Banden, olie en uitlaten
Wij helpen u de juiste band te selecteren, en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is. Daarom zijn wij de goedkoopste bij het vervangen van uw uitlaat.

ANDERE PAGINA'S

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden EMR Auto's. Artikel 1: Toepass...

Over ons Over ons

Ricky is op zijn 16 jarige leefdtijd begonnen met sleutelen ...

scroll up